PSS Rescue Diver

 

Če že imate opravljeno potapljaško kategorijo PSS Open Water Diver ali ekvivalentno po kaki drugi potapljaški šoli s certifikatom RSTC in bi želeli izboljšati svoje potapljaške sposobnosti ter še bolj poskrbeti za svojo kot tudi varnost sopotapljačev je prava odločitev opravljanje tečaja PSS RESCUE DIVER.

Znanje in izkušnje za pravilni odziv in reagiranje za preprečevanje nesreč ter poznavanje in obvladovanje reševanja v primeru, da do nesreče pride pridobite na tečaju RESUE DIVER, ki je predpogoj za pristop k katerikoli profesionalni potapljaški stopnji. Tudi če vam potapljaška kategorija, ki jo že imate zadostuje, opravljen tečaj RESCUE DIVER zagotovo nadgradi vaše znanje ter znanje reševanja pripomore k dvigu vaše samozavesti pri potapljanju. Seveda pa je predpogoj za uspešno reševanje v vodi tudi znanje osnov prve pomoči, ki ga je potrebno pridobiti pred samim tečajem RESUE DIVER.

Na tečaju boste obnovili oziroma pridobili naslednje znanje:
- osnove prve pomoči
- postopki za preprečevanje nesreč
- postopki za ravnanje v primeru potapljaške nesreče
- načini reševanja v različnih situacijah in stanjih ponesrečenca

Cena tečaja PSS Rescue Diver pri Potapljaškem društvu Ponirek, pod vodstvom izkušenega PSS inštruktorja Tima Osmaka, je 200€ za člane društva oziroma 250€ za nečlane društva.

 

Sodelujemo z...