PADI Open Water Diver

 

Se želite potapljati? Potem je čas, da opravite začetni potapljaški tečaj PADI Open Water Diver, najbolj popularen program te vrste na svetu! To je vaša priložnost, da z nami doživite nove pustolovščine in spoznate nove prijatelje.  Začeni potapljaški tečaj je namenjen vsem, ki si želite rekreativno ukvarjati s potapljaškim športom. Na tečaju boste osvojili potapljaške osnove, ki so obvezne za varne in zabavne potapljaške avanture. Po uspešno zaključenem tečaju boste prejeli PADI izkaznico (certifikate), ki vam omogočajo legalno potapljanje brez inštruktorja, izposojo opreme v potapljaških centrih, polnjenje jeklenk in nadaljna šolanja.

Potek tečaja:
- Teorija, ki posreduje osnovna načela in informacije, ki jih vsak potapljač potrebuje za varno in uspešno potapljanje. Razdeljena je na 5 poglavij. Vsako poglavje se konča s preverjanjem znanja, s čimer se prepričamo, da ste osvojili vse potrebno znanje. Teoretični del se konča s pisnim izpitom, še pred tem pa boste pisali teste, ki so nekakšna generalka za pisni izpit.
- Vaje, ki jih delamo v plitvi vodi, npr v bazenu ali morju tik ob obali. Naučimo se osnovnih potapljaških veščin. Vaje so, podobno kot teorija, razdeljeni na 5 sklopov in sovpadajo s poglavji iz teoretičnega dela. Vsaka vaja, ki se jo učimo v nizki vodi ima svoj pomen in tudi realen ter praktičen namen. Vaje ponavljamo toliko časa, dokler jih popolnoma ne osvojite.
- 4 Izpitne potope v globoki vodi (vsaj 5 metrov in najmanj 20 minut ali porabljenih 1400 l zraka). Med potopi v globoki vodi pokažete znanje, ki ste ga osvojili na predavanjih in na vajah v nizki vodi.

Za podrobnejše informacije in cene tečajev kontaktirajte:
Zlatko Kovač
OPEN WATER SCUBA Instructor
PADI no.975894
mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
tel.št. 031645510

 

Sodelujemo z...